Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kaput dezei ST185
Kategorija: Celica STxx5
Autorius: Birbirbir
| Birbirbir | 2009-01-11 19:55:48 (0) |
jaja zinau bet jei siusciaus is uk tai nurodyciau kad siustu mano pazystamiems (Tevui) jis dyrba prie sito reikalo tai ten man paziuretu nes selleris duoda 14 dienu kad atsiusciau atgal tai jai ten joje nekas paima ir grazina (reiktu geriau apasiskaityt apie sita procedura pries perkant) va http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=130280363795&Category=10428&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 (neduoda ikelt nuorodos man kotais) periferija |
|
Sheikhas
|
2009-01-12 13:33:36 (0) |
Mano deze parduota, eddis lyg ir turejo, skambink... Ta ebejui... nepigu, bet ir cia gero stovio nelabai pigiau paimsi... Tik klausimas ar ten tikrai viskas taip grazu kaip apie ja rasho, nepatikrinsi gi ... IMHO net labiau apsimoketu visa gt4 is UK paemus ant daliu paleisti... |
| Birbirbir | 2009-01-12 15:14:08 (0) |
bet paemus gt4 ant daliu nezine ar bus sweika tas ko man reik... sakau jei pats darysiu tai lupsiu su visu mataru tai dar ir tarpines nuvesiu visas pakeist ir jau turetu but cielka kauline nebus daugiau ka keist nes +- viskas jau pakeista (mazgai) periferija |
| Grigarasas | 2009-01-12 18:57:00 (0) |
As irgi manau kad labiau apsimoketu is ebajaus imti visa GT4 ir leisti dalim, jei variklis geras tai puse masinos kainos atsiimsi o dar ir daliu liks belenkiek. Ziurek tik kad priekis sveikas butu o visa kita patikek manim, vistiek geriau iseis nei tik deze imt. Juk masinos taip naudojamos kaip tavoji S) tikrai byra tad atsargines dalys anksciau ar veliau pravers. Sheikhas parašė: Mano deze parduota, eddis lyg ir turejo, skambink... Ta ebejui... nepigu, bet ir cia gero stovio nelabai pigiau paimsi... Tik klausimas ar ten tikrai viskas taip grazu kaip apie ja rasho, nepatikrinsi gi ... IMHO net labiau apsimoketu visa gt4 is UK paemus ant daliu paleisti... |
| Birbirbir | 2009-01-12 19:34:56 (0) |
kaip ir sakiau neturiu kur laikyt kieme nenumesiu nes nurinks vietiniai nu zo sitas varijantas kad ir kaip patrauklus nera galimybiu periferija |
| eddie_gt4 | 2009-01-15 19:00:00 (0) |
Birbirbir parašė: kaip ir sakiau neturiu kur laikyt kieme nenumesiu nes nurinks vietiniai nu zo sitas varijantas kad ir kaip patrauklus nera galimybiu na va, uzuojauta pasirodo ir LEGENDINES Tajotu dezes byra, ne tik Subarines (cia akmenukas i tatos ir dar vieno veikejo darza, su kuriuo pjovemes siuo klausimu )siaip pas mane guli visa deze... tik prisipazinsiu, kad tikrai nezinau, kokiso ji bukles, juk masina pirkau nevaziuojancia (reiktu istardyt Bruda, kad nuosirdziai pasakytu, kaip buvo is tiesu - pries ji masina turejes zmogus (talismasnas) lyg ir keite sinchronizatorius) jei domina VISA deze (su sankaba arba be), skambink 868540476, sutarsim del kainos stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Talismanas | 2009-01-15 21:33:35 (0) |
eddie_gt4 parašė: (...) kaip buvo is tiesu - pries ji masina turejes zmogus (talismasnas) lyg ir keite sinchronizatorius) Mes sinchronizatoriu nekeiteme, pardavem celica taip ir nepakeite ju. Jei reikes sinchronizatoriu kreipkis i mane, perkant is eddie_gt4 deze, tai tu sinkru tikrai reiks. parduodamu sinkru tema ![]() >>>>>>>Talismanas<<<<<<<< >>>>>ST-185 GT-Four<<<<<< |
| eddie_gt4 | 2009-01-16 11:41:02 (0) |
Talismanas parašė: (...) Jei reikes sinchronizatoriu kreipkis i mane, perkant is eddie_gt4 deze, tai tu sinkru tikrai reiks (...) ui kaip negerai cia parasei, bukvaliai sugadinai man visa bizni stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Talismanas | 2009-01-16 21:50:21 (0) |
eddie_gt4 parašė: ui kaip negerai cia parasei, bukvaliai sugadinai man visa bizni toks ir biznis, negi norisi parduoti nepilnai veikianti daikta. Nors pagalvojus, jei is taves pirks ta deze, tai is dvieju deziu surinkti viena gerai veikiancia manau imanoma >>>>>>>Talismanas<<<<<<<< >>>>>ST-185 GT-Four<<<<<< |
| Birbirbir | 2009-01-17 08:49:35 (0) |
Nu pas mane pagrindinis velenas nuejas bus (bent jau visi kas girdejo, ziurejo ar bande taip mano) periferija |

)