Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Ar verta pirkti 7 gen GT iki 2003 metu?
Kategorija: Celica 7 karta
Autorius: r1o182
| r1o182 | 2013-02-10 15:42:43 (0) |
Sveiki, Iskart atsiprasysiu uz sukurta tema, nes kaip matau jau buvo apie 7gen pirkima. Esu daug skaites, todel cia neklausiu apie jos trukumus. Zinau viska, taciau nusprendziau pirkti auto su naujesniu dizainu, ergonomika ir t.t. (rudeni dar norejau senos MR2)... Renkuosi is Mitsubishi Eclipse 3G, Toyota Celica 7gen ir Hyundai Coupe 2G (nuo 2002 m.). Metai panasus, kainos panasios. Skirtumas tik tas, kad Mtisubo varikliai 2.4 yra SOHC, o as ju tesiog nekenciu (didelis turis, maza galia). Hyundai Coupe nors ir faina, bet ka as zinau... Gangnam syle O vat Toyota as myliu. Yra daug skelbimu. Kainos nuo 8k iki 12k+ . Dauguma ju GT ir 00/01m. Kad bus variklio defektas tikimybe 75%, zinoma kai kurie pardavejai jau suprato fiske ir pradejo rasyt, kad variklis buvo keistas ir t.t. bet be dokumentu, viskas tai verta 0, kaip ir aprasymai (myleta-priziureta). Jusu nuomone ar verta pirkti 7gen GT 00-01m.? Biudzetas butu 8K. (daugiau moket uz 00-01m. auto absurdas ypac jei potencialiai 75% kad rys tepalus, sorry jei ka). |
| LuKiss18 | 2013-02-10 15:58:08 (0) |
Jei biudzetas 8k tai pirk kazka kitka, nes uz tokia suma net anglo gero nepaimsi DD paziurek skelbimus pirma pries rasydamas. Ir kur tu cia radai tu kainu tokiu 8-12. Jei kalbi apie tas dvi raudonas, tai nemanau,kad jos gyvos ir tai ~10k. o cia tau ne 2000m hyunday ar ford, cia gi toyota. Taip kaina didele kaip uz tokiu metu, taciau,mano nuomone,geriau pirkti gera, negu naujesne, bet sugriuvusia Tarp kitko katik(vasaros pabaigoj) pazistamas pardave 1999m uz 14k ir tikrai nebuvo gero stovio |
| r1o182 | 2013-02-10 16:07:25 (0) |
Todel celikos 7gen ir stovi metais ir nieks neperka Bet cia individualios nuomones. Keli skelbimai: 8145 LT ![]() 8613 LT ![]() 9495 LT ![]() Nu ir ka blogos? Ju visu bukle yra panasi... Ka reiskia uzdrosta? Variklis? Sorry, bet 1ZZ-FE ejo is gamyklos jau uzdrostas. Kebulas? - taip, geras kebulo stovis labai svarbu. Interjeras? Taip, man ypac rupi salono bukle. Taigi apie mirusia/nemirusia, cia irgi labai individualu... |
| tioma7 | 2013-02-10 16:13:14 (0) |
| ZZT-230 (GT 1.8) vilnius Žinučių forume: 31 | verta pirkt as savo pardaviau 2000 is Germany uz 13000 bukle ideali tikrinom servise.bet sitie varykliai labai megsta teplaus jaigu iki redlainu kelt apsukas.o siajp labai gera masinyte.jaigu turi pinigu galesi poto kita varykli isidet |
| Firestart | 2013-02-10 16:15:05 (0) |
Nu kaip, vieni perka uz brangiai ir tikisi kad bus gerai. Kartais taip ir buna, kartais ne. Kiti (as vienas is ju) perka uz pigiai ir pakeicia tai kas blogai ir zino kad pakeite ir jau cia tikrai bus gerai. Kai skirtumas 1000euru tai cia principe visas variklio kapitalinis iseina, bet jei padarai kapitalini tai jau zinai, kad bus gerai, o vat nupirkes ta 1000 euru brangesne ale "gera" turi vistiek sansu kad sukisi i ja nemazai, gal ne is karto, bet gal po metu pvz pabirs viskas. Beto juk vistiek perki nenauja masina, tai keiti tepalus, filtrus, dirzus. |
| tioma7 | 2013-02-10 16:16:32 (0) |
| ZZT-230 (GT 1.8) vilnius Žinučių forume: 31 | uz 8 tikraj nieko gero nenupirksi...jaigu neturi daugiau pinigu nepatarciau pirkti...tada ieskok eclipso kokio ar panasiai. |
| r1o182 | 2013-02-10 16:29:08 (0) |
Tokiu atveju teks veztis Hyundai Coupe is Vokietijos kokiu 03m, pilnu paketu (oda, gauges, pedalu andeklai, klimatas, 2.0 DOHC ir t.t.) Ir gausis tie patys 8K. Ir bukle bus tikrai geresne nei "patenkinama". Vat ko as nesuvokiu niekaip, tai Jusu kriterijus pagal kuriuos jus nustatot ar masina yra bloga ar patenkinama ar gera. A) Variklis, rida. Zmones! Man visai dzin ar ten 133 tuks. ar 188 tuks., jei tai 1ZZ-FE iki 2003m. 75% Jis bus su broku. Po visa pasauli taip, atseit pas mus kitaip. Kebulas. Jei neapdauzytas ir nesupuves - gerai.C) Vaziuokle - dzin, ir taip ir taip keist reikes, bent jau man, zmogui dirbanciam su autodetalem, tai ne problema. D) Interjeras - vat cia man svarbiausia. Kad nebutu sudroztas, uzrukytas ir t.t. |
| LuKiss18 | 2013-02-10 17:07:09 (0) |
O apie koki butent broka sneki? Jei cia del tepalo rijimo tai ir celicos ir civicai ir lexusai tuos tepalus ryja jei redlainais sukineji, cia toks bruozas, geriau duoti daugiau tepalo ir ismesti ji per glusa, negu,kad nedatepti variklio. Dar vienas "brokas" gilzes, taciau jos keiciamos,su pakeitimu uz naujas mokejau 350 man rodos(ne fufliakas) |
| r1o182 | 2013-02-10 17:19:33 (0) |
Siek tiek nukrypom nuo pagrindines temos. Sorry, uz kiek as pirksiu, tai mano asmeninis reikalas. Uz 8k ar ten dar uz kiek. Kai kam 8k yra geriau nei masina kabanti skelbimuose virs metu uz 10k. Derybos yra pagrindas. TOPICO TEMA: Ar verta 7gen GT pikti? Cia yra logiskas ir pilnai argumentuotas klausymas. Ar verta pirkti 7gen 2000-2001 metu, aiskiai suvokiant rizika, kad variklis gali buti brokuotas ir gali ryti 3l tepalo kas 1000 km? (O Jus apie kainos ir bukles santyki ). Praktiskas zmogus, suvokiantis tokia rizika, gyvenime nepirks 7GEN net uz 8K (cia viena is priezasciu, del kuriu taip sunkiai gaunasi jas parduoti). Greit visi skelbimuose prades rasyti "Keistas variklis nuo 2004m. Celicos". Bet jei nera fakturu, saskaitu, arba pirkimo dokumentu, tai viskas tai verta nulio. Diskutuojam sia kryptim LuKiss18 parašė: O apie koki butent broka sneki? Jei cia del tepalo rijimo tai ir celicos ir civicai ir lexusai tuos tepalus ryja jei redlainais sukineji, cia toks bruozas, geriau duoti daugiau tepalo ir ismesti ji per glusa, negu,kad nedatepti variklio. Dar vienas "brokas" gilzes, taciau jos keiciamos,su pakeitimu uz naujas mokejau 350 man rodos(ne fufliakas) Mmm Brokas slypi bloko konstrukcijoje. Ten viskas blogai, pats blokas, stumuokliai, ir stum. ziedai. Kalba eina apie tepalo ryjima dideliais atstumais. Tarkim isipili 3.3L (tiek liktais eina i 1ZZ-FE) ir vaziuoji Vilnius - Palanga - Vilnius. Ir pastebi kad tepalo lygio rodykle rodo minimuma. Tai yra per ~700-800 ryja apie 2L tepalo. Niuansas yra tas, kad masina vaziuoja gerai, nemeta dumu ir t.t. Ir cia nieko bendro su redlainais, sorry. |
|
zycha
|
2013-02-10 18:02:12 (1) |
tioma7 parašė: verta pirkt as savo pardaviau 2000 is Germany uz 13000 bukle ideali tikrinom servise.bet sitie varykliai labai megsta teplaus jaigu iki redlainu kelt apsukas.o siajp labai gera masinyte.jaigu turi pinigu galesi poto kita varykli isidet Šneki visiškas nesąmones. |

Gangnam syle
Tarp kitko katik(vasaros pabaigoj) pazistamas pardave 1999m uz 14k ir tikrai nebuvo gero stovio
Kebulas. Jei neapdauzytas ir nesupuves - gerai.
Kai kam 8k yra geriau nei masina kabanti skelbimuose virs metu uz 10k. Derybos yra pagrindas.